Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (subu) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İlanları

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBU) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İlanları

2018 - 2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURULARI

Yeni kurulan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans, Doktora Programları, Özel Öğrenci, Dereceye Giren Öğrenci ilanları ekli dosyalarda sunulmuştur.

Lütfen ekli dosyalarda sunulan ilan metinlerinde belirtilen başvuru şartları ve mezuniyet koşullarını okuduktan sonra ONLINE başvuru yapınız.

Başvuru sürecine öncelikle sorularınızı http://fbe.sakarya.edu.tr/tr/7736/iletisim adresinde bulanan Enstitümüz Öğrenci İşleri Personeline  veya fbe@sakarya.edu.tr elektronik posta yolu ile iletmeniz durumunda sizlere daha hızlı ve sağlıklı bilgi verilecektir.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü

ONLINE BAŞVURU LİNKİ

Önemli Not: Başvuru işleminizi tamamladıktan sonra Ön Başvuru Beyan Belgenizin çıktısını almayı UNUTMAYINIZ!!!