2023-2024 Bahar Dönemi Kayıt Yenileme ve Derse Yazılma Duyurusu

2023-2024 BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME VE DERSE YAZILMA DUYURUSU

2023-2024 Bahar yarıyılı derse yazılma işlemleri 19-21 Şubat 2024  tarihlerinde SABİS sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

2023-2024 Bahar  yarıyılı derse yazılma duyurusu ekte sunulmuştur.

Derse yazılma işlemi yapmadan önce ekte yer alan derse yazılma duyurusunu ve önemli bilgilendirmeleri okumanız önemle rica olunur.

Ders plan programları için TIKLAYINIZ.

*Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri; 19 Şubat 2024  tarihinden Akademik Takvimde Belirtilen derse yazılmaların son gününe (dahil) kadar, https://odeme.sakarya.edu.tr adresinden BÜTÜN BANKALARIN KREDİ KARTI ve BANKA KARTIYLA (SANAL POS) YAPILABİLECEĞİ GİBİ, AKBANK'ın Bütün Şube Veznelerinden, Akbank İnternet Bankacılığından TC KİMLİK NUMARASI ile yapılabilir.

*Proje Yazma Teknikleri dersi sadece İş Deneyimli Statüsündeki öğrenciler tarafından alınacaktır. Bu öğrenciler dışında dersi alan öğrencilerin derse yazılmaları iptal edilecektir.

Eğitim dili TÜRKÇE olan lisansüstü programlara kayıtlı öğrencilerin Eğitim Dili İngilizce olan derslere yazılması durumunda derse yazılma tarihleri içerisinde YDS'den (YDS belgesi olmayıp YÖK veya Üniversitelerarası Kurul tarafından geçerliliği kabul edilmiş bir sınavdan) en az 50 puan almış olduğunu gösterir belgeyi fbe@sakarya.edu.tr adresine elektronik posta göndermeleri gerekmektedir. Derse yazılma süresi içerisinde gerekli elektronik postayı iletmeyen öğrencilerin derse yazılmaları öğrenci işleri tarafından iptal edilecektir. *YÖKDİL, YDS, e-YDS sınav sonuçları 5 yıl, TOEFL sınav sonucu 2 yıl süre ile geçerlidir.

Bilimsel Hazırlık Öğrencileri derse yazılma duyurusu için TIKLAYINIZ.

SAÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü