SAÜ Lisansüstü Enstitüleri Tez Ödülleri Başvurusu

SAÜ LİSANSÜSTÜ ENSTİTÜLERİ TEZ ÖDÜLLERİ BAŞVURUSU

SAÜ Lisansüstü Enstitüleri Tez Ödüllerine   başvurular 17.07.2023 tarihinde başlamış olup, son başvuru tarihi 15 Eylül 2023'tür. SAÜ Lisansüstü Tez Ödülleri “Doktora Tez Ödülü” ve “Yüksek Lisans Tez Ödülü” olarak verilecek olup,  her bir kategori için en fazla 2 doktora, 1 yüksek lisans tezine ödül verilebilir.

Başvuru Koşulları

• 01.01.2021 - 31.12.2022 tarihleri arasında lisansüstü programlardan mezun olan,
  • Tez danışmanının Sakarya Üniversitesi akademik personeli olması zorunludur. Ancak başka bir yükseköğretim kurumu ya da üst kurullarında görev alan veya emekliye ayrılan öğretim üyelerinin Sakarya Üniversitesi’nden ayrılmadan önce başlamış oldukları tezlerle başvuru yapılabilir.
  • Tez ya da tezden kaynaklanan eserlerle ilgili etik sorunların tespit edilmesi durumunda tez değerlendirmeye alınmaz.
  • Tez ödülüne başvuran öğrencinin herhangi bir disiplin cezası almamış olması gerekir.

Yukarıda belirtilen başvuru koşullarını sağlayan mezunlarımız;

1. Başvuru formları (Form A ve Form B) (Duyuru ekinde yer almaktadır)
  2. Öğrencinin özgeçmişi (ARBİS Formatında hazırlanmış)
  3. Tezin bir kopyası
  4. Tezden üretilen eserler (değerlendirme ölçütlerine göre düzenlenmelidir)

Islak imzalı başvuru formları ve özgeçmiş belgeleri ve ekinde tüm belgelerin yer aldığı taşınabilir bellek ile başvuruların 15 Eylül 2023 Cuma günü Saat: 17:00’e kadar yapılması gerekmektedir. İlan edilen başvuru tarihi bittikten sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

SAÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü