Ana Sayfa
Duyurular
Tezsiz Yüksek Lisans Proje Danışmanı ve Konusu Belirlenmesi Hk.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROJE DANIŞMANI VE KONUSU BELİRLENMESİ Hk.

2022-2023 Bahar yarıyılında  dersine yazılan öğrencilerimizin proje danışman belirleme ve proje konularının enstitüye bildirilmesi 13 Mart - 10 Nisan 2023 tarihleri  arasında yapılacaktır. 
 
1-  Proje danışman değişiklik talebinde bulunacak iseniz ;  öncelikle talep edilen proje danışman üyesi ile iletişime geçilmeli ve proje danışmanlığı ve konusu üzerinden onay alınmalıdır. 
2-  Mevcut proje danışmanı ile devam edilecek ise ; proje danışmanından proje konusu için onay alınmalıdır.
3- İlgili onayların alınması durumunda Ekte yer alan Tezsiz yüksek lisans proje öneri formu eksiksiz doldurularak  fbe@sakarya.edu.tr adresine e mail yoluyla iletilmelidir.
 
Not: Duyuru öncesinde SABİS modülü kullanılarak danışman değişiklik ve proje öneri işlemini yapan veya tezsiz yüksek lisans proje öneri formunu gönderen öğrencilerin işlemleri SABİS öğrenci bilgi sistemine girilmiştir. Proje dersinde yer alan proje öğretim üyeleri ve konuları kontrol edilmelidir. 
 
 
Mühendislik Yönetimi ve Kalite Yönetimi Programlarında yer alan Proje danışmanları ve Proje Konuları ile ilgili olarak ekte yer alan dosyalardan bilgi edinebilirsiniz.