Tubitak 2244 Sanayi Doktora Programı Bursiyer İlanı

TUBİTAK 2244 SANAYİ DOKTORA PROGRAMI BURSİYER İLANI

Sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite - sanayi işbirliği ile yetiştirilmesi, sanayide doktoralı araştırmacı istihdamının teşvik edilmesi ve üniversite/araştırma altyapısı - sanayi işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla TÜBİTAK 2244 - Sanayi Doktora Programı* kapsamında desteklenen “Kauçuk Hamuru tasarımı ve üretimi, süreç optimizasyonu ve dönüşüm maliyetinin düşürülmesi, Endüstri 4.0 kauçuk sektörü uygulamaları” başlıklı proje kapsamında, aşağıda bilgileri verilen alanlardan Doktora yapmak üzere bursiyerler alınacaktır.

2244 Sanayi Doktora programı* çerçevesinde adaylara aşağıdaki imkanlar sunulacaktır;

• Doktora öğrenimi boyunca 4.500 TL/ay araştırma bursu
  • TÜBİTAK tarafından belirlenen başarı kriterlerini yerine getirmeleri şartıyla, akademik çalışmalarını 6 ay yurt dışında devam ettirme şansı
  • Doktoralarını tamamlamalarının akabinde her iki tarafında kabul etmesi durumunda DRC Kauçuk A.Ş. Ar-Ge Merkezi bünyesinde 3 yıl süreyle istihdam desteği

* TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı hakkında detaylı bilgi için lütfen TÜBİTAK Web Sitesini ziyaret ediniz.

Doktora Bursiyer İlanı ekli dosyadadır.

Başvuru adresi:  https://forms.gle/Vgyhzr1s878LAeZd7

Dosyalar