Danışman Öğretim Üyesi Olmayan Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

Danışmanlıkları SAÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği ve Senato Esasları uyarınca danışmanlık havuzuna düşürülen öğrencilerin 2018 / 2019 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında kayıt yenileme işlemi yapabilmeleri için danışman tercihinde bulunmaları gerekmektedir.

2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için kayıt yenileme işlemleri 28 - 30 Ocak 2019, Mazeretli Kayıt Yenileme 11-12 Şubat 2019 tarihleri arasında SABİS üzerinden yapılacaktır.

Danışmanı bulunmayan öğrencilerimizin ilgili tarihlerde derse yazılma işlemlerini SABİS üzerinden yapabilmeleri için  ekte sunulan "Danışman Tercih Formlarını" düzenleyerek engeç 07 Şubat 2019 tarihine kadar enstitümüze teslim etmeleri durumunda mazeretli derse yazılma işlemlerini 11-12 Şubat tarihleri arasında SABİS üzerinden yapılabilecektir.

SAÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ