Danışman Öğretim Üyesi Olmayan Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

Danışmanlıkları SAÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği ve Senato Esasları uyarınca danışmanlık havuzuna düşürülen öğrencilerin kayıt yenileme işlemi yapabilmeleri için danışman tercihinde bulunmaları gerekmektedir.

2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için kayıt yenileme işlemleri 17-19 Eylül 2018 tarihleri arasında SABİS üzerinden yapılacak olup, danışmanı bulunmayan öğrencilerimizin derse yazılma işlemleri 28-29 Eylül 2018 tarihleri arasında SABİS üzerinden yapılacaktır.

Danışman tercihinde bulunacak öğrencilerin ekte sunulan "Danışman Tercih Formlarını" düzenleyerek en geç 27 Eylül 2018 tarihine kadar enstitümüze teslim etmeleri durumunda derse yazılma işlemleri 28-29 Eylül 2018 tarihleri arasında SABİS üzerinden yapılabilecektir.

Danışman tercih formları ekli dosyadadır.