Ana Sayfa
Duyurular
Sevk Tehiri / İptali İşlemleri

SEVK TEHİRİ / İPTALİ İŞLEMLERİ

Enstitümüze 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında yeni kayıt yaptıranların Sevk Tehiri ve kendi isteği ile kayıt sildiren öğrencilerin Sevk Tehiri  İptal talepleri 24.01.2018 tarihi itibari ile Enstitümüz tarafından resmi yazı ile ilgili Bölge Başkanlıklarına gönderilmek üzere postaya verilmiştir. 

Sevk Tehiri/Sevk Tehiri İptali işlemlerinin ilgili Bölge Başkanlıklarına ulaşması, işleme alınması ve sevk tehiri bilgisinin enstitümüze ulaşması ortalama üç haftayı bulmaktadır. Bu sürede zarfında mevcut olan sevk tehiri süreniz geçmiş olsa dahi Bölge Başkanlıkları sevk tehiri işlem evrağındaki enstitümüze kayıt olduğunuz tarihi dikkate almaktadır. 
 
Kayıt esnasında daha önceki öğrenimlerinden Sevk Tehir işlemi bulunduğundan dolayı enstitümüzden Sevk Tehiri talebinde bulunmayan öğrencilerimiz, 29.01.2018 tarihinden itibaren son askerlik durumunu gösteren belge ve ekli dosyadaki  Askerlik İşlemleri Başvuru Formunu doldurarak ıslak imzalı olacak şekilde Kargo veya PTT yolu ile Enstitümüze iletmesi durumunda Sevk Tehiri  talepleri  ilgili Bölge Başkanlıklarına gönderilecektir. 

 

İletişim Adresi : Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Esentepe Kampüsü 54187

Serdivan / SAKARYA