Ana Sayfa
Duyurular
Tezsiz Yüksek Lisans Programı Öğrencilerinin Dikkatine!!!

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!

Enstitümüz Tezsiz Yüksek Lisans programlarında kayıtlı olup, 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonu itibari ile üçüncü dönemini tamamlayan ancak SAÜ Lisansüsüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 33. Maddesi uyarınca azami süre sonunda AKTS kredi yükünü tamamlayamayan, mezuniyet koşulunu sağlamayan ve proje sınavından başarısız olan öğrencilerin ilgili madde hükümleri uyarınca ilişikleri kesileceğinden 2017-2018 Bahar Yarıyılında  kayıt yenileme işlemi yapmamaları önemle rica olunur.


Süre/ MADDE 33 – (1) Tezsiz yüksek lisans programını tamamlama süresi, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın en az iki yarıyıl, en çok üç yarıyıldır. Bu sürenin sonunda başarısız olan veya programı tamamlayamayan öğrencinin enstitü ile ilişiği kesilir.
(2) Azami süre sonunda AKTS kredi yükünü tamamlayamayan, mezuniyet not ortalaması koşulunu sağlayamayan ve proje sınavından başarısız öğrencinin enstitü ile ilişiği kesilir.