Attentıon To Applıcants As Internatıonal Students / Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvurusunda Bulunan Adayların Dikkatine

ATTENTION TO APPLICANTS AS INTERNATIONAL STUDENTS / YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ADAYLARIN DİKKATİNE

Interview exam will not be done for admission of foreign students to the Institue of Natural Sciences. Application results for graduate programmes will be announced at 1 :00 on 12 July 2017/Wednesday at the institute website.

Fen Bilimleri Enstitüsünde Yabancı Uyruklu Öğrenci kabulünde Mülakat Sınavı yapılmayacaktır. Lisansüstü programlara başvuran adayların başvuru sonuçları 12 Temmuz 2017 Çarşamba günü Saat: 17:00 de enstitümüz elektronik sayfasından ilan edilecektir.