2016-2017 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanına Ait Başvuru ve Kayıt Takvimi Güncellenmiştir.

2016-2017 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANINA AİT BAŞVURU VE KAYIT TAKVİMİ GÜNCELLENMİŞTİR.

Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans , Doktora, Özel Öğrenci, Özel Şartlı Öğrenci, Engelli Öğrenci, Dereceye GirenÖğrenci ve I. Derece Şehit Yakınları  Başvuru Tarihleri : 16 Aralık 2016- 06 Ocak 2017

Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru Tarihleri 19 Aralık - 30 Aralık 2016 olarak güncellenmiştir.

2016-2017 Bahar yarıyılı lisansüstü öğrenci alım ilanları ekte sunulmuştur.

Lütfen  Ekte bulunan ilan metnini okuduktan sonra  Online başvuru yapınız.

ONLINE BAŞVURU LİNKİ

Önemli Not:

1- Ouml;zel Öğrenci / Özel Şartlı Öğrenci/ Dereceye Giren Öğrenci/İş Deneyimli Öğrenci başvuruları Enstitüye şahsen yapılmalıdır. Başvuru için gerekli FORMLAR ektedir.

2-Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.