Proje Asistanlığı İlanı

PROJE ASİSTANLIĞI İLANI

BURSİYER YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ ARANIYOR.

1)   PROJE ASİSTANLIĞI YAPACAK METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ VEYA NANOBİLİM ve NANOMÜHENDİSLİK ALANINDA BURSİYER YÜKSEK LİSANS” ÖĞRENCİSİ ARANIYOR

TÜBİTAK tarafından desteklenen proje kapsamında çalıştırılmak üzere yüksek lisans öğrencisi* aranmaktadır.

Projenin amacı termokimyasal süreçle seramik tozu üretimi olup bu kapsamda yeni bir sistem tasarımı gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için aokurt@sakarya.edu.tr adresinden bizimle irtibata geçiniz.

*- Başvuran adayların, “Metalurji ve Malzeme Mühendisliği veya Nanobilim ve Nanomühendislik EABD`da halen yüksek lisans yapıyor ve tercihen tez aşamasında olması gerekmektedir.

2)  PROJE ASİSTANLIĞI YAPACAK MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ YA DA HESAPLAMALI MEKANİK ve İMALAT ALANINDA BURSİYER YÜKSEK LİSANS” ÖĞRENCİSİ ARANIYOR

Proje kapsamında mikro boyutta metal şekillendirme yöntemlerinden biri olan mikroekstrüzyon konusunda çalışılmaktadır.

Detaylı Bilgi için öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Ahmet PARASIZ ile (parasiz@sakarya.edu.tr) irtibata geçiniz.

*- Başvuran adayların, Makine Mühendisliği ya da Hesaplamalı Mekanik ve İmalat EABD`da halen yüksek lisans yapıyor olması ve tercihen tez aşamasında olması gerekmektedir.