Ana Sayfa
Duyurular
Proje Asistanlığı Yapacak Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Alanında “bursiyer Yüksek Lisans ve Doktora” Öğrencileri Aranıyor

PROJE ASİSTANLIĞI YAPACAK METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA “BURSİYER YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA” ÖĞRENCİLERİ ARANIYOR

        TÜBİTAK tarafından desteklenen “Dinamik termokimyasal yöntemle AlN ve BN Seramik Toz Üretimi” bilimsel araştırma projesinde (2015-2017) tarihlerinde çalıştırılmak üzere yüksek lisans ve doktora öğrencileri aranmaktadır.

       Projenin ana amacı, AlN ve BN gibi nitrür esaslı seramik tozlarının dinamik karbotermal indirgeme ve nitrürleme (DKTİN) metodu ile üretilebilirliğinin optimizasyonu olup bu amaçla sistemin etkinliğini arttıracak yeni bir sistem tasarımı gerçekleştirilecektir. 


1*- Yüksek Lisans Öğrencisi (Proje Asistanı), 750 - 1500 TL/ay, Başlangıç Tarihi: 2015 – 2016 Güz YY
Özellikle AlN tozu üretimi konusunda çalışacaktır) (Yüksek Lisans için başvurular dolmuştur. İlginize Teşekkürler)

2*- Doktora Öğrencisi (Proje Asistanı), 1000 - 1800 TL/ay, Başlangıç Tarihi: 2015 – 2016 Güz YY
(Özellikle BNh , Si3N4, TiN, ZrN tozu üretimi ve sistem tasarımı konularında çalışacaktır.)


Detaylı Bilgi için: Bölüm Öğretim Üyesi Ali Osman Kurt, aokurt@sakarya.edu.tr, 0264 295 5778,  0505 344 1550


***Not: Yapılacak çalışmalar proje gelişimine / zamana göre değişebilir. Bursiyer ödemeleri proje çalışmalarında gösterilen verim / performansa göre değerlendirilecek olup, TÜBİTAK onayına bağlıdır. 
1*- Başvuran adayların, halen “Metalurji ve Malzeme Mühendisliği EABD da yüksek lisans yapıyor olması ve yabancı dil sorunu bulunmaması gerekmektedir.
2*- Başvuran adayların, halen “Metalurji ve Malzeme Mühendisliği EABD da doktora yapıyor olması ve tez çalışmalarına başlamamaış veya başlayacak olması gerekmektedir.