2024-2025 Güz Yy Yedek Listeden Kayıt Kazanan Yabancı Uyruklu(yös) Aday Öğrenci Duyurusu

2024-2025 Güz YY Yedek Listeden Kayıt Kazanan Yabancı Uyruklu(YÖS) Aday Öğrenci Duyurusu

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Yerleştirme Sonuçlarına başvuru sırasında kullandığınız e-mail adresi ve şifreniz ile ulaşabilirsiniz.

Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Yedek kayıt hakkı kazanan adaylar 25 Eylül 2024  tarihinde saat 17:30'dan sonra sisteme girip kayıt hakkı elde edip edemediklerini kontrol edebilirler.

Kayıtlarımız "Yüz yüze"  gerçekleştirilecektir.

Sorularınız için fbe@sakarya.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Kesin Kayıtta İstenecek Belgeler - Documents To Be Required For Final Registration
1) Diploma (Türkçe Tercüme edilmiş) - Diploma or graduation certificate (Original and Turkish Translation)
2) Transkript (Türkçe Tercüme edilmiş) - Transcript (Original and Turkish Translation)
3) Pasaport (Öğrenim meşruhatlı giriş vizeli) - Passport or passport sample with study permit entry visa