Doktora Tez İzleme İşlemleri

DOKTORA TEZ İZLEME İŞLEMLERİ

• Tez önerisi kabul edilen öğrenci için tez izleme komitesi yılda iki kez toplanır. Bu toplantıların birincisi Ocak-Haziran, ikincisi Temmuz-Aralık ayları arasında yapılır.
  • Öğrenci tez izleme sınavı tarihinden en az bir ay önce tez izleme komitesi üyelerine bir rapor sunar. Bu raporda o ana kadar yapılan çalışmaların özeti ve bir sonraki dönemde yapılacak çalışma planı belirtilir.
  • Tez izleme sınavı, sınavın yapılma şekli, yer ve saati ilan edilmek üzere sınav tarihinden en az yedi gün önce enstitüye danışman tarafından e-posta olarak bildirilir.
  • Sınav sonrasında başarılı bulunan öğrenci için en geç 3 gün içerisinde:
  • Tez izleme sınav tutanağı ve tez izleme raporu sırasıyla imzalı ve eksiksiz doldurularak pdf biçiminde tek dosya olacak şekilde, danışman öğretim üyesi tarafından  fbe@sakarya.edu.tr adresine e-posta gönderilmelidir.
  • Tez izleme raporunun kapağında tez adı, tarih ve dönem bilgileri ayrıca belirtilmelidir.
  • Tez izleme sınavında tez adı değişikliği yapılacak ise formda ilgili yerlere yazılmasına istinaden e-posta içeriğinde de ayrıca tez adı değişikliği belirtilmelidir.
  • E-posta ile gönderilecek dosyanın ismi, “öğrenci numarası_isim soyisim” şeklinde olmalıdır.
  • Elden evrak teslim alınmayacaktır.

* Kayıt yenileyip faaliyette bulunmayan öğrenci, tez izleme sınavından başarısız sayılır.

* Tez izleme sınavına katılarak veya mazeretsiz olarak tez izleme sınavına katılmayarak üst üste iki kez veya aralıklı olarak üç kez başarısız bulunan öğrencinin enstitü ile ilişiği kesilir.

Yüz yüze sınav formu

Online sınav formu