"fikri ve Sınai Mülkiyet Eğitimi: Patent, Faydalı Model ve Yüksek Öğretim Süreçleri" Eğitimi

"Fikri ve Sınai Mülkiyet Eğitimi: Patent, Faydalı Model ve Yüksek Öğretim Süreçleri" Eğitimi

Araştırma Dekanlığı ve  FSMH Koordinatörlüğü iş birliğinde lisansüstü öğrencilere yönelik "Fikri ve Sınai Mülkiyet Eğitimi: Patent, Faydalı Model ve Yüksek Öğretim Süreçleri" eğitimi düzenlenecektir.

Eğitim kapsamında SAÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi  Dr. Öğr. Üyesi Gizem COŞĞUN YILDIRIM ve  SAÜ FSMH Koordinatörlüğü Öğr. Gör. Nurbanu ZENGİN; fikri mülkiyet haklarının tanıtımından SAÜ FSMH Kurul Süreçlerine kadar çeşitli başlıklarda bilgi verecektir.

20 Mart ve 27 Mart 2024 tarihlerinde iki oturum şeklinde gerçekleşecek olan eğitim, 50 kişilik kontenjanla sınırlı olup tam katılım sağlayan öğrencilere sertifika verilecektir.

Eğitime kayıt oluşturmak için aşağıda yer alan KATILIM FORMU 'nun detaylı bir şekilde doldurulması önem arz etmektedir.

Eğitim içeriği aşağıdaki yer almaktadır.

*Fikri mülkiyet haklarının tanıtımı
*Tasarım hakkı ve kapsamı
*Patent ve faydalı model haklarının kapsamı ve farkları
*Patentlenebilir buluşlar