2023-2024 Bahar Yarıyılında Boş Kalan Kontenjanlar Hakkında

2023-2024 BAHAR YARIYILINDA BOŞ KALAN KONTENJANLAR HAKKINDA

2023-2024 Bahar yarıyılında alınan kayıt sonucunda ikinci öğretim tezsiz yüksek lisans programlarında boş kontenjanlar bulunmaktadır. Aşağıda belirtilen tezsiz yüksek lisans programlarına kayıt olmak isteyen adayların ön başvuru formunu -devlet mezuniyet belgesini fbe@sakarya.edu.tr adresine e-mail ile göndermeleri gerekmektedir.  Kayıt olma talebi ile ilgili e-mail gönderen adaylara katkı payı ödemesi tanımlanarak bilgilendirme e-maili gönderilecektir. Katkı payını ödeyen aday kesin kayıt için gerekli, aşağıda belirten belgeleri fbe@sakarya.edu.tr adresine e-mail yolu ile göndermesi gerekmektedir. Eksik evrak ile kayıt alınmayacaktır.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE BOŞ KALAN KONTENJANLAR

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

Kalan

Kontenjan

KALİTE YÖNETİMİ  (II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS)

35

BİLİŞİM SİSTEMLERİ (II.ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS)

41

MÜHENDİSLİK YÖNETİMİ (II.ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS)

Mezuniyet : Mühendislik dalı lisans programından mezun olmak.

35

YANGIN VE YANGIN GÜVENLİĞİ (II.ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS)

40

NOT: Yukarıda belirtilen programlarda boş kalan kontenjanlar her gün  güncellenecektir.

NOT:  II. öğretim tezsiz yüksek lisans programlarında eğitim YÜZ YÜZE olacak şekilde enstitü binasında gerçekleştirilecektir.

NOT: Tezsiz Yüksek Lisans programları 2 yarıyılda tamamlanabilir. Program 3.  yarıyılın sonunda tamamlanamazsa öğrencinin ilişiği kesilir.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KATKI PAYI VE ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

Tezsiz Yüksek Lisans Programları

1. Yarıyıl 7500TL
  2. Yarıyıl 7500 TL
  3. Yarıyıl 3.000 TL + Ders Başına:1.000 TL (…. Ders x 1.000 TL)

AKBANK  ŞUBELERİNE TC. KİMLİK NUMARASI ile veya AKBANK Mobil Bankacılık ve AKBANK İnternet Bankacılığından;  Akbank İnternet şubesi Ödemeler - Fatura ve Kurum ödemeler – Yeni ödeme yap-Kurum ödemeleri- Eğitim Ödemeleri- Sakarya Üniversitesi Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Ödemeleri işlem basamaklarını takip ederek, T.C. Kimlik numarası ile yatırılması gerekmektedir. Ayrıca  www.odeme.sakarya.edu.tr adresi üzerinden de ödeme yapılabilmektedir.

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar.

-- Önbaşvuru Beyan Formu (İmzalı)

- Diploma/Çıkış Belgesi / E-Devlet mezuniyet belgesi

- Not Durum Belgesi

- Nüfus Cüzdanı