Ana Sayfa
Duyurular
2023-2024 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımına İlişkin 2. Yedek Duyurusu

2023-2024 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMINA İLİŞKİN 2. YEDEK DUYURUSU

Enstitümüz lisansüstü programlarına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt sürecinin  sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için ekte yer alan II. Yedek Kayıt Yönergesini ve  Online Kesin Kayıt İşlemleri Rehberini dikkatlice okuduktan sonra Online Kayıt Sisteminden işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Online kesin kayıt işlemleri rehberi. II. yedek kayıt yönergesi, Danışman tercih ve SABİS kullanım rehberi ekte sunulmuştur.

                                  II. YEDEK LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ

II. YEDEK KAYIT KAYIT YÖNERGESİ

Asil ve I. Yedek Kayıtlar sonucunda kalan boş kontenjan sayısı kadar II. Yedek Listede yer alan adaylardan başvuru listesindeki sıralamaya göre kayıt alınacaktır. (Asil ve I. Yedek listede yer alan adayların kayıt hakkı bulunmamaktadır)

II. yedek listede yer alan ve kayıt yaptırmak isteyen adayların 29 Ocak 2024 Saat 18.00’den 30 Ocak 2024 Saat: 14.00’e kadar istenen belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Ekte sunulan Online Kayıt Rehberinde belirtilen gerekli evrakların ilgili tarih aralığında sisteme yüklenmesi ve kayıt talebinde bulunulması gerekmektedir.

Tezsiz Yüksek Lisans ve II. Öğretim Tezli Yüksek Lisans programları için öğrenim ücreti ödemesi kayıt talebi aşamasında yapılmaması gerekmektedir.

Ön başvuru listesindeki sıralamaya göre enstitü tarafından yapılan belge kontrolü sonrasında kayıt talebi kabul edilen öğrencilerin Online Kayıt Rehberinde belirtilen öğrenim ücretlerini en geç 01 Şubat 2024 Perşembe günü Saat: 17.30’a kadar yatırmaları gerekmektedir. Ücret yatırmayan öğrencilerin kayıtları gerçekleştirilmeyecektir.

Eksik veya hatalı belge yükleyen ya da ön başvuruda beyan ettiği bilgileri teyit eden belgeleri yüklemeyen ve ilanda belirtilen mezuniyet şartlarını sağlamayan adayların kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

Kalan boş kontenjandan daha fazla kayıt talebi olması durumunda kayıt hakkı kazanamayan adayların ön başvuru sırasında beyan edilen elektronik posta adresine bilgilendirme gönderilecektir.

02 Şubat 2024 Cuma günü ücret ödemesini gerçekleştiren öğrencilerin kayıt işlemleri yapılacak olup, kaydın yapıldığı veya yapılmadığı (gerekçesi ile) ile ilgili bilgilendirme ön başvuru sırasında beyan edilen elektronik posta adresine gönderilecektir.

SAÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ