2021-2022 Bahar Yarıyılı Mazeretli Derse Yazılma Duyurusu

Mazeretli derse yazılma işlemleri 14-18 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Ders seçimi yapmamış veya ders eklemek isteyen öğrenciler bu tarihlerde ekte yer alan mazeretli ders kayıt formunu doldurup fbe@sakarya.edu.tr adresine e-posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir. Katkı payı ve öğrenim ücreti ödemesi gereken öğrencilerin öncelikle katkı payı ve öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz; Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemelerini İŞ BANKASININ Bütün Şube Veznelerinden TC Kimlik Numarası ile Yapabileceklerdir. Ayrıca İş Bankasında hesabı olanlar da İnternet Bankacılığı ve İş Bankası ATM'lerinden TC Kimlik Numaraları ile Ödemelerini Yapabileceklerdir. Öğrencilerimizin Üniversitemizde Önlisans, Lisans veya Lisansüstü olarak öğrenciliği olabileceğinden TC numarasından sonra eğitim almak istedikleri programa ait öğrenci numarasını seçerek borcu/borçları ödeyecektir.

*Ders plan programında saatleri çakışan dersler seçilememektedir. Ders plan programı için tıklayınız

*Öğrenciler sadece açılan derslere yazılabilir. Açılan açılmayan ders listesi için tıklayınız

*SAÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği Senato Esasları uyarınca  açılan derslerde değişiklik yapılamaz.