Danışman Öğretim Üyesi Olmayan Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

SAÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği ve Senato Esasları uyarınca danışmanlıkları düşürülen öğrencilerin 2021/2022 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında kayıt yenileme işlemi yapabilmeleri için danışman tercihinde bulunmaları gerekmektedir.

2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için kayıt yenileme işlemleri 7-8-9 Şubat 2022, Mazeretli Kayıt Yenileme 01-04 Mart 2022 tarihleri arasında SABİS üzerinden yapılacaktır.

Danışmanı bulunmayan öğrencilerimizin ilgili tarihlerde derse yazılma işlemlerini SABİS üzerinden yapabilmeleri için  ekte sunulan  "Tez Danışmanı Belirleme formunu" düzenleyerek ilgili  öğretim üyesinden onay alınmasına istinaden en geç  23 Şubat  2022 tarihine kadar enstitümüze teslim etmeleri durumunda mazeretli derse yazılma işlemlerini  01-04 Mart  2022  tarihleri arasında SABİS üzerinden yapılabilecektir.

SAÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ