Tezsiz Lisansüstü Programları Boş Kontenjan Başvuru Sonuçları

TEZSİZ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI BOŞ KONTENJAN BAŞVURU SONUÇLARI

Enstitümüz Tezsiz Yüksek Lisans Programları boş kalan kontenjanlarına 22-27 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılan başvurular SAÜ LEÖY Uygulama Esaslarımızın Başvuruların Değerlendirilmesi başlıklı 5. Maddesinin c bendi uyarınca değerlendirilmiştir.

Yapılan değerlendirme sonuçları ekli dosyalarda sunulmuş olup,  kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 29-30 Eylül tarihinde yapılacaktır.

Kayıt hakkı kazan adayların aşağıda belirtilen kesin kayıt evraklarını 29-30 Eylül 2020 tarihlerinde fbe@sakarya.edu.tr  adresine göndermeleri durumda kesin kayıt işlemleri yapılacaktır.

Kesin Kayıt işlemi yapılan adayların derse yazılmalarını harç ücretini yatırdıktan sonra 29 Eylül - 2 Ekim 2020 tarih aralığında SABİS Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden online olarak yapmaları gerekmektedir.

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler:

1) Mezuniyet Belgesi (Diploma/Çıkış Belgesi veya E-Devletten alınan mezun belgesi)

2) Not Durum Belgesi (mezun olunan üniversiteden onaylı)
3) Nufüs Cüzdanı Fotokopisi
4) 1adet Vesikalık Fotoğraf
5) Son bir ay içerisinde alınmış Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet’ten alınan belge geçerlidir.)