Ana Sayfa
Duyurular
2019-2020 Bahar Yarıyılı Açılan Açılmayan Ders Listesi

2019-2020 BAHAR YARIYILI AÇILAN - AÇILMAYAN DERS LİSTESİ

28 - 29 - 30 Ocak 2020  tarihleri arasında Derse Yazılma işlemlerini yapan lisansüstü program öğrencileri için AÇILMAYAN DERS YERİNE DERSE YAZILMA işlemleri  01 - 02 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. 

2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı derse yazılma işlemleri sonucunda açılmayan dersler ekli dosyalarda SARI renk ile belirtilmiştir. 

İlan edilen listelere göre açılmayan dersi olan öğrencilerimizin SABİS üzerinden danışman onayı ile (yazılı başvuruları olmaksızın) yazılma işlemlerini yapabilir. 

SAÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği Senato Esasları uyarınca açılan derslerde değişiklik yapılamaz. Yazılma işlemi sonunda tüm dersleri açılan öğrenciler 01 - 02 Şubat 2020  tarihleri arasında alabilecekleri AKTS kredisini aşmamak koşulu ile SABİS üzerinden sadece Ders Ekleme işlemi yapılabilir.

Proje Yazma Teknikleri I dersi sadece İş Deneyimli Statüsündeki Öğrenciler tarafından alınacaktır. Bu öğrenciler dışında dersi alan öğrencilerin Proje Yazma Teknikleri I  dersi iptal edilmiştir.

*Dersin Adı ve Eğitim Dili İngilizce olan dersleri almak isteyen öğrenciler derse yazılma tarihleri içerisinde YDS'den (YDS belgesi olmayıp YÖK veya Üniversitelerarası Kurul tarafından geçerliliği kabul edilmiş bir sınavdan) en az 50 puan almış olduğunu gösterir belgeyi fbe@sakarya.edu.tr adresine elektronik posta göndermeleri gerekmektedir. İstenilen belgeyi göndermeyen öğrencilerin İngilizce olarak yazıldığı dersler iptal edilmiştir.