2017-2018 Bahar Yarıyılı Yabancı Uyruklu Sonuçları ve Başvurusu Uygun Bulunmayanlar

2017-2018 BAHAR YARIYILI YABANCI UYRUKLU SONUÇLARI ve BAŞVURUSU UYGUN BULUNMAYANLAR

KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ VE BAŞVURUSU UYGUN BULUNMAYANLAR EKTEDİR.

Yabancı Uyruklu olarak kabul edilen öğrencilerin talep etmeleri halinde Kabul Mektupları güncel elektronik posta adreslerine gönderilecektir.

In case of they demand, the Letters of Acceptance will be sent to the current e-mail addresses of the students who are accepted as foreign nationals.

Yabancı uyruklu öğrenci alım sonuçlarına göre kesin kayıt yaptıracak adayların Öğrenci Kimlik Kartlarının daha hızlı teslim edilebilmesi için; bir adet vesikalık fotoğrafını adını-soyadını yazdığı dosya adı ile beraber fbekimlik@sakarya.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.