2015-2016 Bahar Yarıyılı Uzaktan Eğitim Programına Başvuran Öğrencilerin Dikkatine!

2015-2016 BAHAR YARIYILI UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2015-2016 bahar yarıyılı için Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans  programına ön başvuru ücreti yatırıp başvuru yapan  öğrencilerin yatırdıkları ön başvuru ücretleri iade edilecektir. Ön başvuruların sorunsuz bir şekilde iade edilebilmesi için başvuru yapan kişilerin verdiği IBAN numaraları kendilerine ait olmak zorundadır.  Başvuran öğrencilerin ekli listeden IBAN numaralarını kontrol edip, herhangi bir yanlışlık veya düzeltme söz konusu ise  mtekle sakarya.edu.tr  adresine 24/01/2016 tarihine kadar mail yoluyla bilgi vermeleri gerekmektedir.