Ana Sayfa
Duyurular
Proje Yazma Eğitimi Başlıyor...

Proje Yazma Eğitimi Başlıyor...

“Fen ve Sağlık Bilimlerinde Yoğunlaştırılmış Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi”     9 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 13.00`da başlayacaktır. Beş hafta süre ile devam edecek olan eğitimler ve program içeriği ekli doyada verilmiş olup katılımcıların belirtilen gün ilgili salonda hazır bulunmaları önemle duyurulur. Eğitimlere yüzde 80 veya daha yüksek oranda katılım sağlayanlara sertifika verilecektir.

Konu                : Fen ve Sağlık Bilimlerinde Yoğunlaştırılmış Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi

Katılımcılar     : Doktora öğrencileri (Eğitime katılım sayısı 30 ile sınırlı olup bu sayının altında katılım olması durumunda yüksek lisans öğrencilerinin de eğitim alma talepleri değerlendirilebilecektir. Eğitimin ilk günü bu durum kesinlik kazanacaktır.)

Tarih               : 09.12.2015 Çarşamba (ve takip eden 5 hafta) Tarihler ve konu başlıkları ekli Word belgesinde verilmiştir. Hafta sonu eğitimi başvuru sayısı dikkate alınarak belirlenecek olup bu konuda en geç 10 Aralık 2015 Perşembe saat 11.00`a kadar Enstitümüze şahsen gelinerek kayıt yaptırılması gerekmektedir. Hafta sonu eğitim yapılıp yapılmayacağı ise 10 Aralık Perşembe saat 15.00`da internet sayfamızdan ilan edilecektir.)

Yer                  : Fen Bilimleri Enstitüsü 403 nolu eğitim salonu

Kapsam           : Katılımcılara çalışma alanları ile ilgili konularda Tübitak 1002 ve 3001 destek programlarına proje sunabilmelerine yönelik uygulamalı eğitim yapılması planlanmıştır. (Bu nedenle katılımcıların söz konusu destek programlarını ve potansiyel proje konularını önceden çalışarak eğitime gelmeleri yararlı olacaktır.)