Enstitümüz Açık Canlı Dersleri Üniversitemiz İçinden Veya Dışından Herkese Açıktır Katılımınızı Bekleriz

Enstitümüz Açık Canlı Dersleri Üniversitemiz İçinden veya Dışından Herkese Açıktır Katılımınızı Bekleriz

Enstitümüz programlarının iç ve dış paydaşlarımız açısından tanınırlığını arttırmak, iyi uygulama örneklerinin ortaya çıkartılması ile bilimsel ve teknolojik bilgilerin toplumla paylaşılması adına açık canlı ders uygulaması başlatılmıştır.

Enstitümüz internet sayfası, sosyal paylaşım siteleri ve duyuru panolarında güncellenerek ilan edilen açık canlı derslere dileyen herkes katılabilir.

Açık dersler herkesin katılımına açık olmakla birlikte katılımcı profiline özel bir hazırlık yapılmadan (örneğin, konunun basitleştirilmesi, teknik ve bilimsel içeriklerden uzaklaşılması gibi ek bir düzenleme yapılmaksızın) sunulacaktır. ingilizce dilinde öğretim yapan programlarımızın açık dersleri İngilizce olarak verilmektedir. Açık Canlı Derslerle ilgili görüş ve önerilerinizi fbe@sakarya.edu.tr adresine göndermenizi dileriz.

Açık Canlı Ders Programları ektedir.