Proje Asistanlığı Yapacak Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Alanında “bursiyer Yüksek Lisans” Öğrencileri Aranıyor

PROJE ASİSTANLIĞI YAPACAK METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA “BURSİYER YÜKSEK LİSANS” ÖĞRENCİLERİ ARANIYOR

TÜBİTAK tarafından desteklenen proje kapsamında çalıştırılmak üzere yüksek lisans öğrencileri aranmaktadır.

Projenin amacı termokimyasal süreçle seramik tozu üretimi olup bu kapsamda yeni bir sistem tasarımı gerçekleştirilecektir.

Detaylı Bilgi için bölüm öğretim üyesi Ali Osman Kurt ile (aokurt@sakarya.edu.tr) irtibata geçiniz.

*- Başvuran adayların, “Metalurji ve Malzeme Mühendisliği EABD`da halen yüksek lisans yapıyor olması ve mezuniyet için gerekli yabancı dil puanına sahip bulunması gerekmektedir.