Proje Asistanlığı Yapacak “bursiyer Yüksek Lisans” Öğrencileri Aranıyor

PROJE ASİSTANLIĞI YAPACAK “BURSİYER YÜKSEK LİSANS” ÖĞRENCİLERİ ARANIYOR

TÜBİTAK tarafından desteklenen “Depreme Duyarlı Yapıların Yarı-Aktif Manyeto-Reolojik Damperler ile Kontrolü” bilimsel araştırma projesinde (2015-2017) çalıştırılmak üzere Yüksek Lisans Öğrencileri aranmaktadır.

Projenin ana amacı, depreme duyarlı binalarda kullanılmak üzere yarı-aktif sönümleyici damperin mekanik tasarımı, akış ve manyetik alan analizi, parametrik optimizasyonu (ANSYS, Matlab vb) ve prototip imalatlarının gerçekleştirmesidir. Bursiyerler bahsi geçen bu konularda çalışacaktır.

1*- Yüksek Lisans Öğr. 1 (Proje Asistanı), 750 - 1500 TL/ay, Başlangıç Tarihi: 2015 -Güz

(Özellikle akışkanlar dinamiği, akış analizi ve optimizasyonu konusunda çalışacaktır)

2*- Yüksek Lisans Öğr. 2 (Proje Asistanı), 750 - 1500 TL/ay, Başlangıç Tarihi: 2015 -Güz

(Özellikle mekanik tasarım, analiz, optimizasyon ve titreşim analizi konularında çalışacaktır.)

İlgilenenler: Prof. Dr. Tahsin Engin, engint@sakarya.edu.tr, 0532-393 1625

Yrd. Doç. Dr. İsmail Şahin, isahin@sakarya.edu.tr, 0 506 632 6604

***Not: Yapılacak çalışmalar proje gelişimine/zamana göre değişebilir. Bursiyer ödemeleri proje çalışmalarında gösterilen verim/performansa göre değerlendirilecek olup, TÜBİTAK onayına bağlıdır.

1*- Başvuran adayların, “Makine Mühendisliği EABD, Enerji Bilim Dalı” lisansüstü öğrencisi olması gerekmektedir.

2*- Başvuran adayların, “Makine Mühendisliği EABD,  Makine Tasarım ve İmalat Bilim Dalı” lisansüstü öğrencisi olması gerekmektedir.